Tel: +40723505841
grandserv.ro@gmail.com
SERVICII
CAROTARE BETON CU TEHNICA DIAMANTATĂ

Lucrările de carotare beton care folosesc tehnica diamantată permit executarea unor găuri profesionale în beton, beton armat, cărămidă, BCA sau piatră naturală într-o atmosferă curata de lucru, fără vibraţi şi zgomot puternic. Totodată, carotarea diamantată este mai economică şi mai puţin gălăgioasă când se doreşte găurirea materialelor dure.

Carotarea diamantată aduce beneficii lucrărilor rezidenţiale sau industriale mai ales din punct de vedere estetic. Echipamentele speciale de carotare permit o perforare perfectă, iar marginea sau gaura carotata va fi bine definită. Materialul din jurul tăieturii nu este afectat şi nu va necesita reparaţii ulterioare.SERVICII CAROTARE BETON

Executăm carotări cu diferite dimensiuni. În funcţie de carota diamantată folosită, perforările pot avea grosimi de la câţiva centimetrii până la câţiva zeci de centimetri.

GrandServ este dotată cu echipamente de ultima generaţie care ne permit să executăm lucrări cu diferite grade de dificultate, precum carotări în regim de şantier sau casnic. Oferim o gamă diversă de servicii de carotare beton, fie că aveţi nevoie de o perforare în beton pentru hota, instalaţii sanitare şi electrice sau carotare beton pentru probe şi perforări profesionale în pereţi din beton.

Oferim serivicii profesionale de carotare atât în Bucureşti, cât şi în ţară.AVANTAJELE LUCRĂRILOR DE CAROTARE BETON CU TEHNICA DIAMANTATĂ

Avem o experienţă de peste 10 ani în domeniul construcţiilor, iar lucrările noastre de carotare sunt realizate de personal specializat, cu echipamente moderne, de ultima generaţie.

Procesul de perforare cu tehnica diamantată se realizează prin carotare cu apă, ceea ce asigură un mediu curat, fără praf şi fără mizerie pe tot parcursul carotării.

Carotarea în beton cu tehnica diamantată implica un timp relativ scurt de lucru, în funcţie de tipul intervenţiei.

Garantăm pentru carotări perfect rotunde în orice tip de beton, cărămidă sau orice fel de zidărie, fără să afectăm structura clădirilor.


PERFORARE BETON ŞI GĂURI ÎN BETON


Perforare beton şi găuri în beton prin GrandServ, o alegere excelentă pentru lucrările din zona rezidenţială sau industrială.

GrandServ se implica atât în proiecte relativ simple, precum o gaură în beton pentru hota sau în proiecte complicate din ansambluri comerciale, unde sunt necesare găuri în beton armat pentru conducte. În industria construcţiilor civile sau industriale, perforarea sau găurirea cu tehnica diamantată este cea mai sigură metodă de a străpunge materiale precum cărămidă, BCA , bolţari prin carotare uscată şi mai ales beton, beton armat (pereţi, planşee, stâlpi), beton precomprimat (grinzi, prefabricate) prin carotare umedă. Aceste metode nu produc zgomote puternice sau vibraţii şi nu afectează structura de rezistenţă.

Diametrele găurilor pot varia de la 25 la 500 mm.SERVICII PERFORARE BETON ŞI GĂURI ÎN BETON PERFORMANTE


GrandServ prin departamentul Perforări Profesionale, realizează lucrări complexe prin găurire sau perforare şi combinarea lucrărilor de tăiere în beton:

- perforări în pereţi şi planşee din beton armat pentru conducte şi cabluri de instalaţii sanitare, electrice sau de gaze

- gaură în beton pentru electrocasnice mari

- decupaje în pereţi şi planşee în sistem “gaura lângă gaura” sau prin lucrări combinate de carotare şi tăiere sau demolare

- găuri pentru ancore şi ancorare cu sisteme chimice Hilti

- detectare poziţie armaturi în elemente beton armat

- găuri pentru coşuri de centrale sau hote de bucătărieAVANTAJELE LUCRĂRILOR DE PERFORARE BETON ŞI GĂURI ÎN BETON CU TEHNICA DIAMANTATĂ


- Tehnica diamantată pe care o utilizăm înlocuieşte metodele primitive care ar putea afecta şi deteriora structura expusă spaţiului de lucru.

- Noile sisteme de găurire beton cu carota diamantată nu produc şocuri sau vibraţii în structura de rezistenţă, au o precizie ridicată a procesului de perforare, timp scurt de execuţie, iar prezenţa armaturii nu mai prezintă niciun fel de impediment.

- Noile tehnologii diamantate folosite se caracterizează prin controlul procesului de tăiere beton şi precizia cu care se execută secţionările sau o gaură în beton.

Folosind tehnica diamantată se pot executa găuri profesionale în beton, beton armat, cărămidă, BCA, piatra naturală într-o atmosferă curata de lucru, fără vibraţii şi zgomot puternic.

Lucrările se pot personaliza în funcţie de cerinţele clientului; o gaură în beton cu diametru mic sau o gaură în beton armat cu diametru mare se pot finaliza rapid cu utilajele noastre performante.

Operaţiunea de perforare este supravegheată şi controlată în totalitate de operatorii noştri specializaţi şi autorizaţi în tăieri beton. Echipele noastre de specialişti sunt certificaţi şi instruiţi în utilizarea tehnologiilor avansate pe care le deţinem, iar echipamentele de protecţie asigura deplină siguranţă a persoanelor, structurii clădirii şi determină că lucrarea să se desfăşoare potrivit normelor specifice acestor tipuri de lucrări.


SERVICII TĂIERE BETON

Tăierea cu tehnica diamantată oferă specialiştilor soluţia pentru crearea de deschideri în planşee sau pereţi. Echipamentele noastre electrice sau hidraulice sunt adaptate pentru tăierea golurilor de uşi, secţionarea blocurilor, reducerea înălţimii zidurilor sau realizarea de deschideri pentru scări şi lifturi.


Maşinile de tăiat cu disc diamantat sunt compuse din elemente uşor de asamblat, astfel încât pot fi montate aproape oriunde, chiar şi în zone sau spaţii greu accesibile, având posibilitatea de a tăia până la adâncimi de 930 mm.


Pe suprafaţă ce urmează a fi tăiată, se fixează o şină, iar pe aceasta se montează capul de tăiere, care se poate deplasa pe orizontală sau pe verticală. Capul de tăiere se echipează cu un disc diamantat care taie cu o viteză de rotaţie foarte mare. Discul efectuează tăierea în beton sau zidărie prin treceri succesive până se atinge adâncimea cerută de proiect.


Această operaţiune este supravegheată şi controlată de la distanţă de operatori specializaţi. Aceştia sunt foarte bine pregătiţi în utilizarea maşinilor şi a echipamentelor de protecţie asigurând deplină siguranţă a persoanelor, structurii clădirii şi a sculelor.Copyright © 2019 GrandServ.ro  ·  Toate drepturile rezervate