Tel: +40723505841
grandserv.ro@gmail.com
PORTOFOLIU
GrandServ deţine un portofoliu variat cu proiecte reuşite datorită utilizării acestor echipamente dedicate industriei construcţiilor, putând oferi servicii de carotare şi de tăiere cu disc diamantat.
De-a lungul timpului, am participat la diferite lucrări care ne-au ajutat să ne perfecţionăm modul de lucru. Echipa noastră este formată din oameni specializaţi în domeniu care au ajutat la realizarea acestui portofoliu cu lucrări reuşite.


Portofoliul nostru ne defineşte şi putem demonstra că avem capacitatea de derula atât proiecte industriale, de amploare, precum şi proiecte mici, individuale. Ne adaptăm oricărui tip de lucrare în domeniul construcţiilor. De asemenea, avem la dispoziţie materialele şi utilajele necesare pentru rezultate de calitate şi rezistenţe în timp. Echipa noastră este pregătită pentru activităţi de orice anvergură, iar utilajele sunt de ultima tehnologie.

Vizualizează portofoliul nostru pentru mai multe proiecte şi lucrări. Dacă vrei să beneficiezi de cele mai buine servicii de tăiere beton sau carotare, nu ezita să ne contactezi.
Găuri coş de centrală
Găuri canalizări
Găuri hotă cărămidă cu colector de praf
Gaura coş centrală termică
Gaură aerisire şi hotă

Gaură de trecere în unghi la 45 grade
Decupaje beton
Găuri trecere
Găuri ancoră chimică
Tăiere beton
Copyright © 2019 GrandServ.ro  ·  Toate drepturile rezervate